Skærmbillede 2024-04-15 kl. 12.25.26.png

MONO x UNDERVEJS præsenterer: Leeek + Kaizer + Axl Ry

Til de nysgerrige og kvalitetsbevidste: Oplev håndplukkede artister undervejs på deres rejse mod et større publikum.

Kaizer

Der har de seneste to år været fart på livefronten for det spirende indietalent Kaizer. I 2022 vandt Kaizer TAK ROCK’s livekonkurrence, og spillede på Smukfests LiveCamp, som hun i 2023 fulgte op med en supporttour for Toppen Af Poppen-aktuelle Dopha samt en debut på sidste års SPOT Festival. Koncerten blev af Soundvenue udnævnt som ét af 10 højdepunkter fra lørdagens program.

I år har Kaizer haft headlinerdebut for et fyldt VEGA i København, og står derfor kampklar til nu også at debutere på RADAR i Aarhus. Kaizer er særligt kendetegnet ved at sammenblande skandinavisk poptradition med fandenivoldskhed og grunge-energi, som på sin seneste danseslasker ‘Kurt Cobain’.

Kaizer er I live-regi et fællesprojekt, yderligere flankeret af bassist Magnus Ram Pedersen, trommeslager Lasse Herold Krarup og guitarist Daniel Larsen.

Kaizer (photo credit - Jeanette Philipsen).jpg

Leeek

Deres lyd er på et spektrum af funky r&b og lækker indiepop, og Leeek har plantet sig solidt mellem danseskoene i diskolysets skær på alverdens dunkle dansegulve.

Deres første single "Move" (2023) blev startskuddet på Leeeks musikalske åbenbaring, og cementerede bandets evne til at forene lækker, lounget lyd med dansable toner. Med "You Don’t Really Mind" (2023) fulgte Leeek op med en sårbar og pulserende popballade, der fortsatte hvor førstesinglen slap.

Bands Of Tomorrow placerede "You Don’t Really Mind" på deres playliste Ugens Uimodståelige.

Leeek1.jpg

Axl Ry

Axl Ry er en dansksproget rapper, født og opvokset i Ikast, der med rødder i den gamle skole laver alternativ hiphop med inspiration fra r&b og elektronisk musik.

Med sproget som legeplads skaber han et barskt og selvransagende lyrisk univers, der sætter ord på livets største og mindste spørgsmål.

Axl Ry -- Pressefoto-15.jpg

MONO x UNDERVEJS 

Med ambitionen om at showcase noget af det bedste nye musik for et nysgerrigt publikum, står musikforeningen MONO, der har skabt konceptet UNDERVEJS.

Hos MONO møder vi hvert år en håndfuld artister eller to, som for alvor fanger vores begejstring – og både artisterne og begejstringen vil vi gerne dele med dig. 

Artisterne vi møder er allerede undervejs. Det er dér, et sted på vejen, vi finder dem. Måske har de meldt ind på vores forskellige projekter, måske befinder de sig i og omkring MONO, måske hos vores partnere i regionen eller noget helt fjerde. Fælles for dem alle er dog, at de rummer kvaliteten, ambitionen og talentet til at række ud efter noget mere. 

UNDERVEJS er et sted mod dette mere - og vi kan slet ikke vente med at præsentere dem for nye lyttere.

Vi glæder os til at se dig <3

Back