singvogel_Glam.png

Singvogel [SUPPORT: Lenny Kalimba]

Singvogel glammer på scenen

Singvogel har spredt deres egen udgave af rock'n'roll, inklusiv fuzzede riffs, catchy melodier, soniske udflugter og kaos på den danske rockscene siden begyndelsen af århundredet.

Og der er stadig rigeligt med peber i bøssen, når Singvogel går på scenen med et knasende, glitrende rock'n'roll-show af fuzz-træblæser-garagetråd med danske tekster, der trækker fingeren ud af navlen og stikker den op i kosmos.

Af anmelderne er bandet blandt andet kaldt "Iggy & The Stooges i Storcenter Nord" og “en beskidt bastard af poetisk punkrock”.

Den 22. marts lander de på Radar det nye deres nye album, Glammer, som byder på en eklektisk bunke rock’n’roll med tyveri fra og hyldest til Tony Visconti, ABBA og hele rockismen. Der er dystopi på en dødssejler, klimanoia og nedtur for chefen i teksterne med glimmer og alderens uvidenhed på toppen af det hele.

SUPPORT: Lenny Kalimba

Lenny Kalimba har gennem de seneste år dedikeret sig til at udvikle sit eget unikke musikalske udtryk. Han bruger hjemmebyggede instrumenter som kalimba-xylofoner og bambusfløjter, samt samples af trommer og gonggonger optaget i forskellige regioner af verden for at skabe sin musik.

Hans stil er en fusion af forskellige genrer såsom indonesisk Gamelan, Marokkansk Gnawa og Algerisk Gasba musik. Resultatet er en slags elektronisk verdensmusik med komplekse beats og improviserede, transenderende fløjte- og kalimba-riffs.

Lenny Kalimba beskriver sin musik som innovativ, medtagende og god at bevæge sig til. Han sigter altid mod at give sit publikum en autentisk og mindeværdig oplevelse.

Vi glæder os til at se dig <3

Back