Restage_cover.png

FEMY x RESTAGE præsenterer: Paneldebat & Koncerter

RESTAGE x FEMY præsenterer en helstøbt aften i musikken og kulturens tegn med fokus på at hylde kvinders stemme og pionerånd i et to-delt arrangement med spændende debat, livemusik og gode vibes. 

FEMY er en ny og særdeles entreprenant arranggørgruppe udsprunget af Restage, der har til formål at fremme repræsentation på hele den danske musikscene. 

I forlængelse af Kvindernes Internationale Kampdag faciliterer FEMY den 15. marts en aften med fokus på underholdning, oplysning, sammenhold og fest. Aftenen starter med en paneldebat styret af værterne Nikkie og Leila fra det populære program Spice på P3. Deltagerne i debatten er:

Camilla Aneto // Co-leder ved Frontløberne
Sidsel Thomassen // Tidl. chefredaktør på GAFFA, nu kommunikationsansvarlig på Radar
Agnes Dixgaard // Musiker 

Temaet er fortiden, nutiden og fremtidens tanker om barrierer og muligheder, for især kvinder og etniske minoriteter i musik og kulturlivet.

LINEUP

C5062EF4-5BBE-471D-88E6-BC365CE42EBC 2.JPG

ACACÍA
Acacia er en ung sangerinde fra Danmark og Rwanda. Hun sigter efter hjertecentret med hendes levering af egne akustiske kompositioner og hendes eget take på genren Dream Pop.

Hun er et lys på scenen og leverer aftener med klasse og stil. Med hendes varme tilstedeværelse på scenen er du sikret en magisk aften. Hendes lyd er moderne, hendes måde at spille klaver på er klassisk, og hendes stemme vil tage dig tilbage til en gammeldags jazzbar i Harlem, New York.

Hun har optrådt på tværs af kontinenter, men er glad for at være tilbage i Danmark og ser frem til at dele sig selv og sin stemme med publikum på Radar.

Blue pic press.jpg

AGGi
I et mix mellem afrorytmer og en moderne, europæisk tilgang til hiphop fusionerer AGGi det bedste fra Ghana og Danmark. Hun trækker på en bred vifte af inspirationskilder og blander catchy melodier med forfriskende og 'bouncy' rap, der matcher de velproducerede beats perfekt.

AGGi har efterhånden sat sine musikalske spor på den danske undergrundsscene, og har efter samarbejdet med den talentfulde producer og artist Anguyo arbejdet på en helt ny lyd, som blev taget godt imod i sensommeren 2023 med førstesinglen "Better Money" efterfulgt af den stærke single "Waste No Time." Det er Neo-Soul, HipHop og RnB fra øverste skuffe. 

Med tidligere udgivelser er AGGi blandt andet blevt spillet på BBC Radio 6 og har optrådt på SPOT Festival og Grimfest samt  VEGA og Train. 

KOM MED!

Formålet med aftenen er at skabe et mangfoldigt rum med plads til den enkelte, for en dynamisk oplevelse for både publikum, artister og arrangører. Alle er derfor velkomne til eventet <3

Det bliver en oplevelse udover det sædvanlige, så tag vennerne under armen og køb billet til denne helt særlige aften. 

yasmin_press-5924.jpg

OM FEMY

Fatima (F), Evelina (E), Maria (M) og Yasmin (Y), som udgør FEMY, så dagens lys den 28. oktober 2023 under forløbet Restage, som har til formål at fremme repræsentationen af minoritetsetniske unge på danske festivaler, spillesteder og kulturinstitutioner.

Hér opstod ideen om at afholde et kulturarrangement i forlængelse af Kvindernes Internationale Kampdag, som skal hylder kvinder og deres individuelle stemmer i branche en kulturbranche, der kan være vanskelig at eksistere og navigere i. 

Back