101-lydmor-og-bon-homme-photo-morten-rygaard-all-copyrights.jpg

Lydmor & Bon Homme

Forsalg slutter kl 19.00. Der sælges billetter ved indgangen, når dørene åbner kl 20.00.

Lydmor & Bon Homme

Lydmor & Bon Homme er mødet mellem to vidt forskellige personaer og velkendte skikkelser på den danske musikscene. På den ene side er den excentriske Tomas Høffding, som nok er mest kendt som sanger/bassist for de legendariske disko-konger i WhoMadeWho, men også som velanset solo-artist og DJ under alter-egoet, Bon Homme.

På den anden side er den unge sangerinde og producer, Lydmor, a.k.a. Jenny Rossander, som har udgivet og turneret store dele af verden i eget navn, men også i samarbejde med artister som Arsenal (BE), Amanda Palmer (US), Bottled in England, Sort Sol, m.fl. Nu har Lydmor og Bon Homme forenet kræfterne i et nyt projekt, som kombinerer de bedste af deres respektive kvaliteter som kunstnere i en giftig cocktail af pulserende beats, fængende synth-strofer og potente sange.

De to er også kendte for deres uhyre intense live-optrædener, som kun få udvalgte publikummer endnu har oplevet – indtil nu. Lydmor & Bon Homme er i 2016 klar med deres næste fælles eventyr som tager duoen til nye højder.

Farveblind

Farveblind er en producer duo fra den nordlige del af Danmark, født ud af det mørke undergrunds miljø, søgende efter at levere forevigende sensationer af festlighed, lyst og at være en katalysator for dyriske instinkter.

”Duoen træder ind på scenen med en tårnhøj energi og på få sekunder har de dig der hvor de vil have dig. Inde i deres elektroniske smukke univers. Performance og musikken hænger 100% sammen og du bliver fanget i stemningen.”
(CARPEFOKDAT - Juli 2015)

De tunge akustiske beats kombineret med de højt-pitchede synthmelodier skaber associationer til tidlige morgen-ravefester, hvor alle aspekter af fornuft er udvisket og lysten taget over. Med inspiration fra kunstnere som Nicholas Jaar, Moderat og Jamie xx er publikum sikre på at blive involveret i en fest som aldrig før.

Club Dish DJs

Club Dish leverer warmup og afterburner til aftenens koncert allerede fra kl. 20.00. Med fundament i den århusianske undergrund har Club Dish i over 10 år været en del af nattelivet med fingeraftryk på bla. SPOT Festival, Mejlgade for Mangfoldighed og Den Grimmeste Festival, så vær forberedt på dub, house og minimal og helt sikkert afstikkere til andre genrer og klassiske tracks. Nøgleordet er elektronisk.

Back
Del på

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)