liserstille_web_large

Liserstille slipper ny video inden Midnight Wave på Radar

 - Vi har lagt virkelig mange kræfter i Midnight Wave. Ikke bare i koncerten, men også i alt det omkringliggende. Vi vil åbne porten ind til et andet univers. Vi vil have, at folk føler, de træder ind i en sci-fi drøm – i et ingenmandsland mellem Blade Runner og Dario Argentos Susperia, fortæller Liserstilles forsanger Martin Byrialsen.

- Vi spiller et kraftfuldt sæt. Det bliver en koncert i dobbelt længde, som kommer til at bestå af alle de numre, som vi selv tripper over, og som passer bedst ind i samtiden. Europa er i en desperat situation, og Liserstille mærker en voldsom energi, der skal sættes fri. Det bliver et stormvejr, fortsætter han.

- Det bliver vores hidtil mest krævende show. En form for powermeditation. En tilstand. En fælles trance. Og som medlem af publikum er man en vigtig del af fællesskabet. Vi giver alt, hvad vi har, og vi ønsker, at publikum gør det samme. Bagefter fester vi sammen, lover Martin Byrialsen.

Til at fuldende atmosfæren har Liserstille inviteret Tysklands mest badass DJ, Psycho-Jones. Indtil midnat vil DJ Psycho-Jones sørge for en chillet atmosfære, der leder op til koncerten, og efterfølgende er han garanten for en uforglemmelig fest.

Midnight Wave dokumenteres af et videohold, og det giver bare en ekstra anledning til at publikum vender garderobeskabet på hovedet og sætter håret op til ballade.

Ny musikvideo

Forud for begivenheden har bandet netop offentliggjort musikvideoen til ”Wall Mark”. Der er smadret DIY-æstetik og kamerarystelser for alle pengene i en video, der indfanger et stærkt dedikeret band, som formår at forene desperation og høj cigarføring.

Back